Ne bucurăm, ALBA IULIA! Vă așteptăm alături de noi!

“Buna ziua,
Suntem onorati ca ne-ati scris si ca ne-ati impartasit atat experienta si preocuparea pentru promovarea valorilor acestei minunate tari, ajunsa la centenar, cat si sensibilitatea sufletului si trairilor dumneavoastra. Toate v-au calauzit pe drumul realizarii filmului de care ne-ati vorbit, atat de frumos.
Va marturisim ca si elevii colegiului nostru desfasoara, in parteneriat cu Cercul Militar Alba si Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia, un proiect “Credinta si Patrie” cu veteranii de razboi, in viata, din judetul Alba. La acest proiect, se adauga alte activitati pe care le-am cuprins intr-un program al Centenarului.
In acest sens va adresam rugamintea de a ne pune la dispozitie filmul istoric pe care l-ati realizat. La nivelul colegiului, in data de 18 mai, conform metodologiei de admitere in clasa a IX-a pentru liceele vocationale, vom desfasuta examenul de admitere in clasa a IX-a. Acest lucru presupune plecarea (in dupa amiaza zilei de 17 mai) celor 430 de elevi pe care ii are colegiul militar albaiulian si sosirea candidatilor. Prin urmare, nu vom putea organiza evenimentul propus de dumneavoastra. In functie de programul colegiului, vom gasi o data ulterioara pentru acest eveniment de si din suflet.
Cu deosebita stima,
Daniela Filimon, referent de informare si relatii publice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *